ARCK

Ontdek ARCK, twee unieke plekken waar interieurarchitecte Nele Vercauteren en architect Bas Wauman hun passie voor architectuur en interieur met jou delen. Hun zogenaamde ‘architectenkamers’ hebben elk een uniek uiterlijk en vormen het perfecte excuus om er even tussenuit te knijpen.

ARCK Tielrode

In het ietwat afgelegen Tielrode vind je de bed & breakfast terug.

Een gezellig dorp in het rivierenlandschap van het Waasland. Het kan geen toeval zijn dat de Durme en de Schelde besloten om precies in deze streek samen te vloeien.

DON ontwikkelde in dit pittoreske dorp een B&B die veel meer dan overnachten biedt. Met een keuken, een ontbijt- en zitruimte, een honesty bar en en een Weltevree-experience (met Dutchtub) profiteer je hier van rust én alles vlakbij hebben.

Het merk ARCK is een begrip geworden in de B&B wereld: de architecturale vormen die je zowel in de huisstijl als het interieur terugvindt zorgen voor een bijzonder grote herkenbaarheid.

ARCK Tielrode was zo’n succes dat er wel een tweede plek moest volgen.

ARCK Sint-Niklaas

In één van deze architectuurparels uit 1933, huis Hector Mechiels, vind je het city apartment terug. Een warm en gastvrij huis waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

De bovenste verdieping van de Art-Deco woning is de slaapverdieping, daar vind je twee nieuwe kamers, boven onze kantoren.

Ook hier trekt ARCK de kaart van een sterke merkervaring: het interieur sluit naadloos aan bij het Art-Deco gebouw.